Nakkeplager

Forstå dine nakkeplager bedre

Plager og ubehag i nakken er svært vanlig og oppleves ofte som en stor belastning for dem som opplever dette jevnlig. En av de største årsakene til muskel- og skjelettplager i Norge er nettopp smerter i nakken. Plagene oppleves ofte som verkende, stikkende og diffuse. Ømhet og stølhet i muskler som kjennes forknytte går ofte igjen. Hos enkelte kan dette også gi smerter ned langs ryggen, oppover til en hodepine eller til skuldrene og ned armene.

Stress kan være en årsak til plagene.

Årsakene til plagene kan være mange. Høyt stressnivå er vanlig. Gjerne både fysisk og psykisk sammen. Langvarige statiske stillinger eller ensidig arbeid vil også kunne gi nakkeplager. Mange vil ha muskulatur som er anspente for mye og for lenge.

“Jeg dro til King Klinikk pga nakken og jeg har ikke følt meg så ivaretatt før. De visste akkurat hva kroppen min trengte” - Arben (35)

Nakken og hodet skal i utgangspunktet være svært mobilt. Nakken er det siste stedet som kompenserer i kroppen. Derfor kan også årsakene til nakkeplagen ha utgangspunkt i andre deler av kroppen. Korsrygg, hofte eller knær for å nevne noe.

Nakkesmerter kan også komme av mer alvorlige tilstander. Gjennom en nøyaktig undersøkelse finner vi sammen ut årsaken til plagene og tilpasser behandlingen, oppfølgningen og veiledende råd for å redusere dine plager.

Bestill time nå og få behandling for dine plager.

Skrevet av Oscar Andersen

Se våre behandlinger her

Behandlinger

Få hjelp,
helsenyheter, tips og triks fra oss.

* Du godkjenner at du melder deg på vårt nyhetsbrevet
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Forsikringene vi har samarbeid med